2014-02-03 02:49:06
Φωτογραφία για Αντιδιαδήλωση και Αντιδιαδηλωτές!
Γράφει ο Κώστας Βουλγαράκης

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει …!

Τι σημαίνει «Αντιδιαδήλωση» και «Αντιδιαδηλωτής»;

Τι έννοια και τι σκοπό έχουν;

Το Σάββατο και πάλι το «κέντρο» της Πρωτεύουσας έγινε κομφούζιο και απελπισία!

«Κάποιοι» διαδήλωναν – χωρίς να ξέρουν ΓΙΑΤΙ διαδηλώνουν (υποτίθεται ήταν για τα ΙΜΙΑ, που είμαι βέβαιος ότι δε ξέρουν ούτε που βρίσκονται) και «Κάποιοι Άλλοι» … αντιδιαδήλωναν, γιατί απλά, …. διαδήλωναν οι πρώτοι (Ελλάς το μεγαλείο σου)!

Υποτίθεται ότι οι «δεύτεροι κάποιοι», από ιδεολογίας ορμώμενοι, είναι αυτοί που προασπίζονται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, των εκδηλώσεων αντίστασης και της ελευθερίας των μαζικών κινητοποιήσεων – δηλαδή των στάσεων και διαδηλώσεων !

Ή μήπως ΟΧΙ !;! και εννοούν ότι «κάποιοι» (δηλαδή ΜΟΝΟ αυτοί), έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν και κάποιοι άλλοι ...ΟΧΙ !;


Αυτοί λοιπόν οι «γνωστοί κάποιοι», που μπορούν και διαδηλώνουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ … υπέρ της κάλτσας του Πακιστανού, της Βίλας Αμαλία, της oμoφυλοφιλίας, της τιμής στα τσιγαριλίκια τους και τα δικαιώματα του καταπιεσμένου Σομαλού πειρατή, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ σε κάθε άλλον να διαδηλώσει για τις "όποιες" δικές του ιδέες – ΑΝ προηγουμένως ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ, αν δεν τις βρίσκουν ...  "του γούστου τους" !

Είναι προφανές επίσης ότι, όταν αυτοί "οι Δημοκράτες" διαδηλώνουν, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να αντιδιαδηλώσει και να προσβάλει την εκδήλωση τους, διότι τότε, ακόμα και αυτή η ίδια … η Βουλή θα κατακεραυνώσει και θα αναθεματίσει μια ενδεχόμενη τέτοια ασέβεια !

Τελικά η «Δημοκρατία» μας, κατάντησε νάναι σκέτος ΦΑΣΙΣΜΟΣ, από ΑΥΤΟΥΣ τους ίδιους γνωστούς Αντιφασίστες !

...  και αφού ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον δε μιλά, δε θίγεται και δεν αντιδρά, σημαίνει ότι:

Όλα βαίνουν καλώς ! ... Ευτυχείτε λοιπόν Έλληνες !

Κάποιος (μάλλον ανόητος θάτανε) είχε πει : Διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου, το δικαίωμα σου να λες ελεύθερα τη γνώμη σου (αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα ... στη Δημοκρατίας μας) ! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ