2014-02-05 20:49:45
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ... ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι ο Μίτσελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και τη νίκη των ερυθρόλευκων με 2-0. Φυσικά εκτός από την άνετη επικράτηση των ερυθρόλευκων, ο Ισπανός τεχνικός ήταν ικανοποιημένος και από τη απόκτηση του Ρομπέρτο τον οποίο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός έως το 2018, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Μίτσελ τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος με την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ ο οποίος πραγματοποιεί μία καταπληκτική χρονιά και αυτό το απέδειξε –όπως δήλωσε- και στο ματς με τον Πανιώνιο, αφού πραγματοποίησε τρεις φοβερές επεμβάσεις.

«Ξεκινήσαμε με καταπληκτικό τρόπο πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και πήραμε τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοσή μας έπεσε. Χάσαμε τη συνέχεια μας και χάναμε την μπάλα εύκολα. Ήρθε όμως η νίκη που είναι σημαντικό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μίτσελ για το παιχνίδι.

Για την απόκτηση του Ρομπέρτο είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόκτηση του Ρομπέρτο, ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά. Και σήμερα το απέδειξε, κάνοντας τρεις πολύ υψηλού επιπέδου αποκρούσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ