2014-02-10 21:36:56
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ!
Στην Γαλλία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τελείωσε άλλη μια περιοδεία που έκανε στην Αμερική για το τρόπαιο του Μουντιάλ. Ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού είχε πάει στο Μεξικό, όπου μαζί με τον πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, αποτελούσαν τους πρεσβευτές της FIFA.

Ωστόσο, χθες ο Καρεμπέ ήταν στο «Λουί Ντε» για το ντέρμπι του Σαμπιονά ανάμεσα στην Μονακό και την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Στα επίσημα βρέθηκαν και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και τους αθλητισμού, όπως ο Φαν Γκάαλ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς Ο Καρεμπέ ήταν και προσκεκλημένος του δημάρχου της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί, για την εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό και την συλλογή φαρμακευτικού υλικού για παιδιά και ηλικιωμένους που νοσηλεύονται υπό την αιγίδα του τοπικού ιδρύματος. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και με πολύ βροχή μαζεύτηκαν 1.780 τόνοι υλικού για τους ανήμπορους.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού αποτελεί τεράστια προσωπικότητα στην Γαλλία και ποτέ δεν έχει αρνηθεί την βοήθειά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ