2014-02-11 09:44:08
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ... ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ!
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν οδική εκδρομή για τον πρώτο αγώνα του Θρύλου στο Σικάγο με τη Λίβερπουλ.

Οπαδοί των ερυθρόλευκων από τη Νέα Υόρκη ετοιμάζουν εκδρομή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ για το σπουδαίο τουρνουά των ΗΠΑ, όπου θα μετάσχει το καλοκαίρι ο Θρύλος της Ελλάδας. Η αναχώρηση θα γίνει από την Αστόρια ενώ θα υπάρξει διανυκτέρευση στο Σικάγο. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Σικάγο θα βρεθεί κόσμος των ερυθρόλευκων και από άλλες αμερικάνικες πόλεις.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Ολυμπιακού στον όμιλό του θα είναι αυτό με τη Λίβερπουλ στις 26 Ιουλίου (Σικάγο, 18:00 τοπική ώρα). Θα ακολουθήσουν αυτά στις 30 Ιουλίου με τη Μάντσεστερ Σίτι (Νέα Υόρκη, 21:00 τοπική ώρα) και στις 2 Αυγούστου με αντίπαλο την Μίλαν (Τορόντο, 14:00 τοπική ώρα).

Το τελικό πρόγραμμα θα βγει στις 20 Φεβρουαρίου ενώ αναφορικά με τη φάση των ομίλων και πιο συγκεκριμένα τους αγώνες του Ολυμπιακού η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 25 του τρέχοντος μηνός. Οι διοργανωτές έβγαλαν αρχικά σε διάθεση τα εισιτήρια του τελικού που, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έκαναν... φτερά και σειρά παίρνουν μετά τα ματς των δύο γκρούπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ