2014-02-11 19:20:05
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΜΕ ΓΚΟΥΤΣΙΟ!
Μπορεί το «διπλό» μέσα στη Βέροια να άφησε όλους ικανοποιημένος στις τάξεις των Νέων του Ολυμπιακού, αλλά η νίκη αυτή ήρθε με δύο σοβαρά πλήγματα για την ομάδα! Το μεγαλύτερο απ’ όλα είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Γκούτσιου.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός των ερυθρόλευκων τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Βέροια στο γόνατο και χθες έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και αύριο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Σε περίπτωση που γίνει αφαίρεση του μηνίσκου, τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, ενώ σε περίπτωση που ραφτεί ο μηνίσκος τότε θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν και θα λείψει για περίπου τρεις μήνες!

Το δεύτερο πλήγμα της ομάδας, το οποίο προήλθε και αυτό από τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βέροιας, είναι ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βλάχου! Ο αρχηγός της ομάδας των Νέων του Θρύλου υπέστη διάταξη έξω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός πλάνων του Μπερντ Στορκ για δύο εβδομάδες!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ