2014-02-17 08:32:14
Φωτογραφία για «ΤΣΕΚΑΡΕΙ» ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την περίπτωση του νεαρού Γιώργου Αθανασιάδη παρακολουθεί σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από Κομοτηνή ο Ολυμπιακός, που τσεκάρει και παίκτες από Βέροια αλλά και τουρνουά Νέων του εξωτερικού.

Ο Αθανασιάδης είναι γεννημένος στις 07.04.1993, έχει ύψος 1.91 μέτρα και έχει προλάβει να πάρει κάποιες συμμετοχές με την φανέλα του Πανθρακικού. Στην 22η αγωνιστική είχε αναδειχθεί MVP και είχε παραλάβει το βραβείο του από τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο, που τον έχει από κοντά και δουλεύει στενά μαζί του.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού είναι μόνο μία εκ των αξιόλογων περιπτώσεων που υπάρχουν στην ηλικία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και ο Ολυμπιακός που... χτενίζει κάθε χρόνο την αγορά κοιτάζοντας για ταλαντούχα παιδιά, τον έχει βάλει στην λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών του σύμφωνα με πηγές του δημοσιεύματος από την Θράκη.

Εφόσον ο Αθανασιάδης ικανοποιήσει στον επιθυμητό βαθμό δεν αποκλείεται να υπάρξουν και περαιτέρω εξελίξεις. Παράλληλα όμως στο Λιμάνι εξετάζουν για το μέλλον και περιπτώσεις νεαρών παικτών της Βέροιας και όχι μόνο. Μίας ομάδας από τη οποία απέκτησαν τον χαρισματικό Μάικλ Ολαϊτάν. Την ίδια στιγμή δεν έχουν σταματήσει να ρίχνουν και ματιές στα διάφορα διεθνή τουρνουά μικρών ηλικιών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ