2014-02-21 21:36:06
Φωτογραφία για Εξάρθρωση σπείρας που λήστευε πεζούς
Στην εξάρθρωση σπείρας που λήστευε πεζούς στην περιοχή του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης και το λόφο του Φιλοπάππου προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών.

Συνολικά συνελήφθησαν τρία άτομα, δυο εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Οι συληφθέντες, δυο Έλληνες ηλικίας 16 και 17 ετών και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, «έπεσαν» στα χέρια της αστυνομίας λίγη ώρα αφού είχαν αρπαξει με βία τα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό από δυο νεαρούς στην περιοχή του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το τελευταίο τρίμηνο οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με ακόμα έναν 17χρονο και άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος πολιτών και τουριστών στην περιοχή του κέντρου Αθηνών. Τις ληστείες τις διέπρατταν είτε με τη χρήση σωματικής βίας, είτε με την απειλή μαχαιριού και αφαιρούσαν από τα θύματά τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες με διαφορετική δομή κάθε φορά, αλλά με διαρκή δράση, είχαν διαπράξει 13 ληστείες. Εκτός από τους δράστες συνελήφθησαν και οι γονείς των δυο ανηλίκων με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας, ενώ αναζητούνται ο 17χρονος συνεργός τους και οι γονείς του.

naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ