2014-03-02 11:54:30
Φωτογραφία για ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ Ν'ΑΚΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ... ΤΡΕΧΟΥΝ!
Στον Ολυμπιακό «γυαλίζει το μάτι» όλων για νίκη επί του Παναθηναϊκού στο σημερινό (19.30, ΝS 1) παιχνίδι στο «Γ. Καραίσκάκης», παρόλο που είναι καθαρά ένα ματς γοήτρου και όχι ουσίας, με τους δύο αντίπαλους να χωρίζει απόσταση... 27 βαθμών!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σε επίπεδο κόσμου, που ετοιμάζει μεγάλες... εκπλήξεις, διοίκησης, που έχει περάσει τα σχετικά μηνύματα, προπονητή, που προετοιμάζει το ματς με απόλυτη προσήλωση και ομάδας, που είναι πανέτοιμη για άλλη μια μεγάλη παράσταση, την ίδια λαχτάρα νίκης σε σχέση με αυτή για το προ ημερών σπουδαίο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον Ολυμπιακό θέλουν πολύ αυτό το ματς, για πάρα πολλούς και διαφορετικού λόγους!

Αρχικά για να πάρουν πιθανότατα από σήμερα και μαθηματικά τον τίτλο, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά στα χρονικά, ενώ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια να πάρουν αήττητοι το φετινό πρωτάθλημα.


Επιπλέον οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν την σούπερ παράδοση που έχουν εδώ και πολλά χρόνια εναντίον του "τριφυλιού", το οποίο έχει μόνο δύο νίκες στην έδρα του Ολυμπιακού την τελευταία 20ετία και έχει να νικήσει 3,5 χρόνια, από εκείνο το 2-1 του 2010 στο ΟΑΚΑ.

Κίνητρο και μάλιστα μεγάλο αποτελεί για τους ερυθρόλευκους να δώσουν ακόμη μία απόδειξη της κυριαρχίας τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εναντίον του "αιώνιου" αντιπάλου τους και να... "κόψουν" τις γλωσσίτσες που άνοιξαν πάλι και δεν ξέρουν τι λένε, φτάνοντας στο σημείο να υποτιμούν το θρίαμβό τους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να... τονίζουν με "παχηλά" γράμματα πως αυτοί δεν είναι... "μπέμπηδες"! Nαι, η αλήθεια είναι ότι είστε... φόβητρο! 

Τέλος οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους και να πανηγυρίσουν μαζί του μια μεγάλη νίκη επί του "αιώνιου" πελάτη και ίσως το 41ο πρωτάθλημα του Θρύλου από σήμερα (εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Εργοτέλη), κατακτώντας και μαθηματικά τον φετινό τίτλο! Αλλιώς υπομονή και το σηκώνουμε μέσα στην Τούμπα!

O προπονητής του Ολυμπιακού είπε στους παίκτες του ότι «έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε σήμερα το γύρο του θριάμβου, πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα». Ο Ισπανός τεχνικός θα δείξει βίντεο πριν από το ματς ώστε να προετοιμάσει και ψυχολογικά τους παίκτες του.

Ο Μίτσελ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την Τρίτη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Ίσως μόνο μία, με τον Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, με Φουστέρ και Σάμαρη να έχουν τις πιθανότητές τους.

Οι παίκτες που θα πάνε σήμερα για τη νίκη στο ματς με τους "πράσινους":

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Πέρες, Ολαϊτάν (πιθανή ενδεκάδα), Μέγιερι, Μπόνγκ, Μανωλάς, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ, Βαλντές.

Τα τελευταία 1.800 εισιτήρια διατίθενται από το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ