2014-03-03 18:40:31
Φωτογραφία για Βρήκαν τρεις και ψάχνουν άλλους τόσους για τη ζωοκλοπή μαμούθ στο Αγρίνιο!
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 47, 43 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές ζώων και αγροτικών προϊόντων.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και τρεις ακόμα ημεδαποί άνδρες, συνεργοί τους, ηλικίας 50, 34 και 23 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις αρχές.

Ειδικότερα προχθές (1-3-2014) αργά το βράδυ, οι έξι δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφού διέρρηξαν αποθήκη 63χρονου ημεδαπού στην Κυψέλη Αγρινίου, αφαίρεσαν τέσσερα αρνιά, εκατόν είκοσι κότες μία συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης και δεκαεπτά τελάρα φράουλες.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, δράστες της κλοπής είναι οι έξι ημεδαποί, οι τρεις από τους οποίους εντοπίστηκαν την επόμενη μέρα το μεσημέρι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου με τη συνδρομή αστυνομικών τις ομάδας ΔΙΑΣ, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δραστών, στα Άγιο Βασιλιώτικα Αγρινίου, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο αρνιά (το ένα ζωντανό), τριάντα πέντε κότες σφαγμένες και 10 τελάρα φράουλες.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ όλα τα κατασχεθέντα αποδόθηκαν στον παθόντα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ