2014-03-06 11:47:23
Φωτογραφία για 5ΑΡΑ ΜΕ ΣΟΟΥ ΚΑΙ... ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Πορτογαλίας "σκαρφάλωσε" ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε δις στο φιλικό προετοιμασίας (5-1) με αντίπαλο το Καμερούν και έφτασε στα 49 γκολ με το εθνόσημο αφήνοντας πλέον στη δεύτερη θέση τον Πέδρο Παουλέτα.

Οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ με τον Ρονάλντο μόλις στο 21' όμως, το Καμερούν απάντησε και δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 45" ισοφάρισε με τον Αμπουμπακάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο ήταν καταιγιστικοί και στο 65' ο Ραούλ Μεϊρέλες έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Πορτογαλία. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Φάμπιο Κοεντράο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τέταρτο γκολ για τους Πορτογάλους έκανε στο 76' ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Εντίνιο και επτά λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μπέτο (46’ Εντουάρντο), Ζοάο Περέιρα, Ρολάντο, Λουίς Νέτο, Κοεντράο, Μουτίνιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο (76’ Βελόσο), Μεϊρέλες, Ρονάλντο (87’ Ζόσουε), Καβαλέιρο (69’ Βαρέλα), Εντίνιο (81’ Αντούνες)

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάνζ (46΄Ασεμπέ), Νιάμ, Σετζού (72’ Νούνκεου), Ν’ Κούλου (46’ Κανά Μπιγίκ), Ασού-Εκότο, Ενόχ, Σονγκ, Μακούν (72’ Ματίπ), Αμπουμπακάρ (63’ Μπεντιμό), Ετό, Τσούπο-Μότινγκ

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ