2014-03-07 21:31:00
Φωτογραφία για ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΚΕΝΤΑ...
Ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Μπέρμιγχαμ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση που είχε από τον Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα συνεχίσει και του χρόνου στο «Ολντ Τράφορντ».

«Δεν νομίζω να μείνει στη Γιουνάιτεντ. Ό,τι και να συμβεί, όμως, κανείς δεν μπορεί να μου πάρει τις μνήμες που έχω από αυτή την ομάδα. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν ανησυχώ. Όταν τελειώσει ο δανεισμός μου τον Μάιο θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως θέλω να μείνει στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε αρχικά ο 24χρονος άσος και συνέχισε αποκαλύπτοντας τι τον ενόχλησε στο διάστημα που συνεργάστηκε με τον Ντέιβιντ Μόγιες: «Έμεινα εκτός ομάδας και αυτό πράγματι ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα. Δεν ακολούθησα την ομάδα στην προετοιμασία και δεν ξέρω το λόγο.

Πήρε την απόφασή του και εγώ το δικό μου δρόμο. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Μίλησα μαζί του πριν πάω στην Μπέρμιγχαμ. Του είπα ότι ήθελα να έρθω στην ομάδα και συμφώνησε».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που όλα τα προηγούμενα χρόνια τον στήριζε. Τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος όπως αποκάλυψε συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία του: «Ήταν απίστευτος για μένα, με πίστεψε τόσο πολύ. Μετά τα δύο γκολ που πέτυχα πριν ένα μήνα κόντρα στην Τσάρλτον μου έστειλε γραπτό μήνυμα μετά το ματς. Ήταν απίστευτο, γιατί δεν είχα μιλήσει μαζί του για πολύ καιρό. Μου είπε: «Μπράβο σου συνέχισε έτσι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ