2014-03-07 23:48:06
Φωτογραφία για Συνεργασία του Δ. Θεσσαλονίκης με το Θεαγένειο για ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις ανασφάλιστων γυναικών
Σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πραγματοποιούνται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ανασφάλιστες γυναίκες με στόχο την ενημέρωση και πρόληψη γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για δύο ημέρες, χθες, Πέμπτη 6 πραγματοποιήθηκε και την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος ψηλάφησης μαστού και παραπομπή για μαστογραφία -εφόσον απαιτείται- σε ανασφάλιστες γυναίκες, κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Προληπτικού Ελέγχου της Γυναίκας (ΚΠΕΓ) του Θεαγενείου.

Ο προγραμματισμός των ραντεβού γίνεται από το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου, με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενες στο τηλέφωνο 2310 509020.

«Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στην έγκυρη ενημέρωση σε θέματα υγείας προσφέρει όχι μόνο γνώση σε θεωρητικό επίπεδο αλλά κινητοποιεί και σε επίπεδο πρόληψης και ανάληψης της προσωπικής ευθύνης στον ίδιο μας τον εαυτό, την υγεία μας, τη ζωή μας». δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ‘’Θεαγένειο’’, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης και άνοιξε το κέντρο προληπτικού ελέγχου για δύο επιπλέον ημέρες, ώστε να γίνει εφικτή η εξέταση ανασφάλιστων γυναικών».
e-saloniki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΒΑΝΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΒΑΝΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ