2014-03-12 23:54:08
Φωτογραφία για ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ... «ΚΑΡΕ» ΤΗΣ 8ΑΔΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν συμπληρώνουν το πρώτο… καρέ των ομάδων που βρίσκονται στα προημιτελικά του Champions League.

Αναμφίβολα, οι Καταλανοί και οι Παριζιάνοι ήταν τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερ Λεβερκούζεν, αντίστοιχα, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16», ωστόσο, αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα για να... «σφραγίσουν» τελικά τα εισιτήριά τους.

Στο «Παρκ ντε Πρενς», οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ, ωστόσο, οι Γάλλοι με αντεπίθεση διαρκείας, πήραν τη νίκη 2-1 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, μαζί με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι επιβλήθηκαν με το ίδιο αποτέλεσμα (2-1) κόντρα στους «Πολίτες». Μάλιστα, το ματς του «Καμπ Νου» ήταν... επεισοδιακό στα τελευταία λεπτά, μια και η Σίτι έφερε το ματς στα ίσια, λίγο πριν το τέλος, αλλά ο Ντάνιελ Άλβες είχε διαφορετική... άποψη και διπλασίασε τις νίκες της Μπαρτσελόνα.


Από το πρώτο παιχνίδι είχαν κριθεί τα πάντα στο ζευγάρι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λεβερκούζεν και αυτό γιατί η ομάδα της Γαλλίας είχε επικρατήσει με το βαρύ 4-0 που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για τη ρεβάνς ανάμεσά τους.

Στο Παρίσι, η ομάδα του Λοράν Μπλαν διπλασίασε τις νίκες της, φτάνοντας με άνετο σχετικά τρόπο στη νίκη με 2-1 «καθαρίζοντας» και τυπικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σαμ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους όμως, ήταν γρήγορη και στο 13’ ο Μαρκίνιος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο η εκτέλεση πέναλτι του Ρόλφες, είδε τον Σιρίγκου να αποκρούει την μπάλα και να διατηρεί το παιχνίδι στα επίπεδα του 1-1.

Η ανατροπή για τους πρωτευουσιάνους ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53’ με το πρώτο τέρμα του Λαβέτσι στη φετινή διοργάνωση. Στο 68’ ο Καν αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και έτσι τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν τυπικής διαδικασίας για τις δύο ομάδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ