2014-03-13 13:15:06
Φωτογραφία για Το Επιμελητήριο Αχαΐας εξασφαλίζει για τους επιχειρηματίες στον κλάδο τροφίμων - ποτών συναντήσεις με τους μεγαλύτερους διανομές ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό!
Το Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη ότι στις 18 και 19 Μαρτίου 2014 οι Αχαιοί επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν με κάποιους από τους σημαντικότερους διανομείς ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.).

Ο Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2009.

Ο κυριότερος στόχος του Συνδέσμου είναι η υποστήριξη και προώθηση των ελληνικών τροφίμων και ποτών. Ένας άλλος στόχος είναι η ανάδειξη των ελληνικών εστιατορίων ανά τον κόσμο για τα αυθεντικά ελληνικά πιάτα τους.

Ο Σύνδεσμος διευκολύνει τους Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα τρόφιμα και τα ποτά να έχουν άμεση επαφή με τα εμπορικά δίκτυα των ελληνικών τροφίμων και ποτών κυρίως εντός της Ευρώπης αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για το διήμερο αυτό προγραμματίζονται μία σειρά από δράσεις, οι οποίες στόχο έχουν να φέρουν τους Αχαιούς επιχειρηματίες σε συναντήσεις με τους έλληνες διανομείς, να γνωρίσουν τα προϊόντα τους, να επισκεφθούν τοις παραγωγικές μονάδες και να συζητήσουν για τις δυνατότητες συνεργασίας.


Τα μέλη του Συνδέσμου που θα επισκεφθούν την Αχαΐα είναι τα ακόλουθα:

1. Καρβέλλας Αριστοτέλης Λουξεμβούργο

2. Μικρούλης Αθανάσιος Γερμανία

3. Sonja Tamme Σουηδία

4. Ξυδιανός Δημήτριος Γερμανία

5. Σογαντζής Δημήτριος Αυστρία

6. Νικολάου Κοσμάς Γερμανία

7. Κωνσταντίνου Χρήστος Γαλλία

8. Χατζικαλύμνιος Νίκος Ελβετία

Τα προϊόντα για τα οποία οι ανωτέρω ενδιαφέρονται περισσότερο είναι τα ακόλουθα:

1. Λάδι (ιδιαίτερες συσκευασίες και γεύσεις (πχ με μυρωδικά)

2. Κρασί

3. Πτι φουρ

4. Σαλιγκάρια

5. Σταφίδα

6. Τοπικά τυριά

7. Μπαχαρικά

8. Παραδοσιακά ζυμαρικά

9. Μαρμελάδες

χωρίς να αποκλείονται άλλα ιδιαίτερα σε γεύση και συσκευασία προϊόντα.

Για τους συμμετέχοντες θα εξασφαλισθεί ένας χώρος προκειμένου να μπορέσουν να δειγματίσουν τα προϊόντα τους και να συζητήσουν με τους ανωτέρω διανομείς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα -έως Τετάρτη 12 Μαρτίου- στην κα Νόρα Νικολοπούλου [email protected] ., τηλ 2610 277 779(11) ή στον κο Ραυτόπουλο [email protected] τηλ. 2610 277 779 (12).
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ