2014-03-17 12:05:21
Φωτογραφία για Νέο compact crossover από τη VW
Η VW φέρεται να σχεδιάζει ένα νέο συμπαγές crossover, το οποίο θα βασίζεται στο ανανεωμένο Polo, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες και από το νέο Tiguan, ενώ πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα σε δύο χρόνια.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, ο όμιλος VW αποφάσισε την παραγωγή ενός νέου συμπαγούς SUV, το οποίο θα έχει ως πρότυπο το ανανεωμένο Polo, αλλά και κάποιες πινελιές «τετράγωνης» λογικής από τη νέα γενιά του Tiguan. Σημειωτέον ότι το «Polo SUV» θα τοποθετηθεί στην γκάμα των μοντέλων της εταιρείας, κάτω από το νέο Tiguan. Ειδικότερα, οι φήμες κάνουν λόγο για ένα μικρών διαστάσεων crossover με αστικό προσανατολισμό, το οποίο αν όλα πάνε καλά θα δει τα φώτα της δημοσιότητας το 2016.

Από τις αποκλειστικές, κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, διακρίνουμε το νέο μοντέλο το οποίο διαθέτει αρκετές «γωνίες» και πολλές «νευρώσεις» στο αμάξωμα, ενώ τα παραλληλόγραμμα φωτιστικά (με λαμπτήρες LED) και οι οριζόντιες γρίλιες της μάσκας μπροστά προσδίδουν έντονο δυναμισμό στο νέο γερμανικό SUV
. Επίσης, το εν λόγω μοντέλο φέρει προστατευτικά καλύμματα μπροστά και στα πλαϊνά τμήματα, καθώς επίσης και αρκετά σπορτίφ στοιχεία, όπως μια μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος, έναν διαχύτη που φιλοξενεί δύο τραπεζοειδείς εξατμίσεις και χρωμιομένες λεπτομέρειες περιμετρικά των παραθύρων.

Σε επίπεδο μηχανικών μερών, η γκάμα TSI και TDI κινητήρων του ομίλου VW και ειδικότερα του ανανεωμένου Polo προβλέπεται να «καλύψει» και το νέο compact crossover, με έμφαση βέβαια στη χαμηλή κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ