2014-03-18 22:44:17
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ ΣΕ... ΔΙΛΗΜΜΑ!
Ερωτηματικό παραμένει για τον Μίτσελ ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάμπελ ή Βαλντέζ το... δίλημμα του Ισπανού.

Παραμένει ο προβληματισμός του Μίτσελ για το ποιος παίκτης θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» των ερυθρόλευκων στο αυριανό ματς με τη Γιουνάιτεντ.

Στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν το μεγάλο ματς, που διεξήχθη στο «Όλντ Τράφορντ» πριν λίγη ώρα, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε να μην έχει βρει την ...απάντηση στο δίλημμα ανάμεσα σε Κάμπελ και Βαλντέζ. Όσον αφορά τον Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως αναμενόταν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντίνος ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα και όλα δείχνουν ότι θα καθίσει στον πάγκο.

Την προπόνηση, παρακολούθησαν και οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, όπως ο στρατηγικός σύμβουλος του Θρύλου Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς και ο εκ των αντιπροέδρων των ερυθρόλευκων, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σιόβας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιστροφή του διεθνούς στόπερ στους αγωνιστικούς χώρους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ