2014-03-19 23:49:15
Φωτογραφία για Στα υπόψιν των Λάτσιο και Τζένοα ο Σίλντενφελντ
Οι Ιταλοί γράφουν πως η Λάτσιο και η Τζένοα παρακολουθούν τον Γκόρντον Σίλντενφελντ έχοντας τον στα υπόψη τους για το καλοκαίρι.

Τον Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μάτι δυο ιταλικοί σύλλογοι καθώς Λάτσιο και Τζένοα όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ιταλία έχουν στο στόχαστρο τους τον Κροάτη αμυντικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο διεθνής αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ντιναμό Μόσχας και στο δεύτερο μισό έχει αρχίσει και δείχνει δείγματα της αξίας του είναι καιρό τώρα στο στόχαστρο της Λάτσιο και πρέπει να θυμίσουμε ότι στις 2 Φεβρουαρίου στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ σκάουτερ της Λάτσιο είχε δώσει το παρών για να παρακολουθήσει από κοντά τον αμυντικό του τριφυλλιού.   

Μένει να δούμε φυσικά τι θα γίνει και τι θα θέλει ο ίδιος ο Κροάτης καθώς από τη στιγμή που αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό ακόμα και αν από το τριφύλλι θελήσουν να τον κρατήσουν θα παίξει μεγάλο ρόλο τι θα θέλει ο ίδιος αλλά και τι θα ζητήσει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ