2014-03-28 15:22:04
Φωτογραφία για «ΓΚΑΖΙΑ» ΓΙΑ... ΝΤΑΜΠΛ!
Ο Μίτσελ είναι δυσαρεστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, ενώ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στο ημίχρονο του αγώνα της Τρίπολης ζήτησε από τους παίκτες του να συνέλθουν και να σοβαρευτούν.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα έχει χάσει τη συγκέντρωσή της και κάνει λάθη τα οποία πληρώνει και ενόψει των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ, επιχειρεί να επαναφέρει την αφοσίωση που υπήρχε στον στόχο του κάθε αγώνα μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από ένα μήνα.

Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο, στο περιθώριο της κηδείας του Σταύρου Νταϊφά. Τα κορυφαία διοικητικά στελέχη και ο προπονητής τα είπαν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", για μερικά λεπτά σχετικά με το ματς στην Τρίπολη και τα παιχνίδια που έρχονται, με το στόχο για τον Ολυμπιακό να είναι σαφής και δεδομένος έως το τέλος της περιόδου
. Τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και κατάκτηση του Κυπέλλου Ο Ολυμπιακός αρχίζει σήμερα προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, αλλά με το μυαλό στον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Όπλο» για τους ερυθρόλευκους θα είναι η επιστροφή του Ντομίνγκεζ που ξεκουράστηκε την τελευταία εβδομάδα από τα σερί παιχνίδια και ετοιμάζεται για ηγετικό ρόλο στο δρόμο για το νταμπλ.

Για την Τετάρτη αναμένεται να είναι σε ετοιμότητα και ο Χαβιέρ Σαβιόλα ώστε να υπάρξει μια ακόμα επιλογή ποιότητας στην επίθεση, ενώ θα είναι φρέσκοι και οι Φουστέρ, Πέρεζ, Κάμπελ με τον τελευταίο λογικά να παίρνει ανάσες στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ανάσες πήραν και οι Σαλίνο, Χολέμπας που θα είναι βασικοί στα άκρα της άμυνας, ο Εντιγκά για τον άξονα, ενώ υπολογίζεται ο Σάμαρης για τα βασικά πλάνα καθώς είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ