2014-03-29 23:25:07
Φωτογραφία για «ΚΑΠΑΡΟΣ ΓΙΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΛΟΓΩ... ΜΙΤΣΕΛ»
H έως τώρα πετυχημένη πορεία του Μίτσελ καθιστά απαγορευτική την προοπτική του Χοακίν Καπαρός για τον Ολυμπιακό, όπως μεταδίδουν οι Ισπανοί σε δημοσιεύματά τους.

Συγκεκριμένα το ισπανικό "Superdeporte" με τίτλο η... «ώρα της αλήθειας για τον Χοακίν Καπαρός» εμπλέκει τον Ισπανό τεχνικό με τους ερυθρόλευκους.

Στο δημοίευμα επισημαίνεται πως στο τέλος της σεζόν θα λύσει τη συνεργασία του με την Λεβάντε. Όσο για τις επιλογές του; «Η Φιορεντίνα είναι η πιο ελκυστική και πιθανή επιλογή για εκείνον. Ο Ολυμπιακός ήταν μία ακόμα λύση όμως είναι κάτι δύσκολο έως απίθανο, δεδομένης της δουλειάς του Μίτσελ και της πετυχημένης σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει και η εκδοχή να μείνει και να δουλέψει με μειωμένο ρόστερ, όπως ακριβώς είχε πράξει στην Ελβετία. Όμως το τελευταίο σενάριο δεν έχει και τόσες πολλές πιθανότητες».

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως τα τελευταία χρόνια που ακούγεται, διαρρέεται και γράφεται ο Καπαρός για τον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακός που όμως έχει προπονητή και μάλιστα πολύ πετυχημένο, ο οποίος τον οδήγησε φέτος σε έναν άνετο τίτλο, στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ