2014-03-30 16:04:15
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ : ΣΚΟΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ!
Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός και μιλώντας στη «Real News» ο Βασίλης Καραπιάλης, εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να πάρουν σκορ πρόκρισης, ενώ περιμένει την αντίδρασή τους μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να βρει ξανά τον καλό εαυτό του, που έχασε τελευταία εξαιτίας και της απογοήτευσης από τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ. Περιμένω την αντίδραση της ομάδας με καλή απόδοση και νίκη με σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Ο Μίτσελ πρέπει να βρει τρόπους να τους κρατήσει... τσιτωμένους τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή και δύσκολη ομάδα, ειδικά στην Τούμπα. Το πρώτο ματς είναι καθοριστικό. Είναι υποχρέωση των Ελλήνων παικτών να εξηγήσουν στους ξένους πόσο σημαντικά είναι τέτοια ματς για τον σύλλογο και φυσικά πόσο σημαντικό είναι να κατακτηθεί κι αυτό το τρόπαιο. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στον Ολυμπιακό και παίκτες με ικανότητες και προσωπικότητα. Εξάλλου, ανέκαθεν οι Έλληνες τραβούσαν το... κουπί», ήταν τα λόγια του Καραπιάλη, για να συνεχίσει σχετικά με το ποιοι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο.


«Ο Κάμπελ είναι ένας παίκτης με ποιότητα που μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Εννοείται πως παίκτης βαρόμετρο είναι και ο Τσόρι που είναι εξαιρετικός. Όμως, θα πρέπει να λειτουργήσει καλά όλη η ομάδα. Και ο Πέρεζ πρέπει να δώσει πράγματα και καλή αμυντική λειτουργία να υπάρχει. Γκολ θα βάλουμε μπροστά, το θέμα είναι να διατηρηθεί και το μηδέν πίσω. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει συνολικά μια καλή χρονιά. Αδικήσαμε εαυτούς που αποκλειστήκαμε απ' αυτή τη Μάντσεστερ που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Ήταν ευκαιρία και κρίμα για τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ