2014-04-02 22:36:04
Φωτογραφία για Δ. Παπαδημούλης: «Ξεκαθάρισμα ακροδεξιών συμμοριών» για το θερμό επεισόδιο
Το θέμα του επεισοδίου μέσα στη Βουλή με τον υιό του Τάκη Μπαλτάκου και βουλευτές της Χρυσής Αυγής έθεσε ο κοινοβουλευτικός eκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Καταδίκασε το γεγονός κάνοντας λόγο για «ξεκαθάρισμα ακροδεξιών συμμοριών» και «ενδοοικογενειακή βία».

«Υπάρχει σοκ, κατακραυγή και απαίτηση για διαφάνεια, δημοκρατία, καθαρή ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και κόκκινη γραμμή απέναντι στη δράση της Χρυσής Αυγής», τόνισε και ζήτησε συζήτηση στη Βουλή με παρουσία του πρωθυπουργού και όλων των εμπλεκομένων.

«Αν συνέβη, διότι δεν το γνωρίζω, κακώς συνέβη και είναι καταδικαστέο. Και βεβαίως οι όποιοι θιγόμενοι θα κάνουν τα δέοντα», απάντησε ο Προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας.

Ο Δ. Παπαδημούλης είπε: «πληροφορήθηκα πριν λίγη ώρα από τα ΜΜΕ ότι ο γιος του Μπαλτάκου συνεπλάκη με βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στο κτίριο της Βουλής και στη συνέχεια υπήρξαν και επεισόδια και ξυλοδαρμός ανάμεσα σε άνδρες της ασφάλειας. Το θεωρώ απαράδεκτο να πλακώνονται μέσα στα γραφεία και το κτίριο της Βουλής, σαν να είναι ξεκαθάρισμα ακροδεξιών συμμοριών. Το προεδρείο να επιβεβαιώσει το γεγονός, να πάρει μέτρα, ακόμη και αν κάποιοι το ερμηνεύουν ως ενδοοικογενειακή βία».


Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τον Τ. Μπαλτάκο ο Δ. Παπαδημούλης υπογράμμισε πως «αυτό που έκανε δεν ήταν αστοχία, όπως είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, ήταν ομολογία αντιδημοκρατικών πράξεων και μεθοδεύσεων. Η κυβέρνηση σε κρίση που δεν μπορεί να την ξεπεράσει κρυπτόμενη πίσω από την παραίτηση Μπαλτάκου.
naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ