2014-04-09 17:35:08
Φωτογραφία για Απίστευτος κασκαντέρ κρεμιέται από πανύψηλα κτίρια μόνο με τα δάχτυλα του! [photos&video]
Είναι ο άνθρωπος αράχνη. Ένας κασκαντέρ μοναδικός στο είδος του που δίνει έναν extreme ορισμό στην έννοια της αναρρίχησης Ο Ουκρανός με το ψευδώνυμο «Mustang Wanted» κάνει κάτι που στους κοινούς θνητούς προκαλεί ανατριχίλα. Σκαρφαλώνει σε θεόρατα κτίρια και εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και πελώριες κατασκευές, χωρίς να χρησιμοποιεί δίχτυ ασφαλείας, παρά μόνο τα δάχτυλά του.

Ο 20χρονος νεαρός είναι αρκετά απασχολημένος: Ανάμεσα στα κατορθώματά του συμπεριλαμβάνονται και το skateboarding στα περβάζια των κτιρίων, η ακροβασία σε κεραίες έχοντας από κάτω το απόλυτο κενό, ενώ δεν διστάζει να κρέμεται με το ένα χέρι από τις κορυφές πανύψηλων κατασκευών...Γενικά αυτά που τολμά να κάνει ανήκουν σε άλλη στρατόσφαιρα.

«Κατ 'αρχάς, πρέπει να σας πω, ότι τα ακόλουθα βίντεο και φωτογραφίες διαθέτουν ακροβατικά που εκτελούνται από επαγγελματίες. Θα ήθελα πραγματικά να μην επιχειρήσετε να τα κάνετε ακόμα κι αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε, βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Έτσι, παρακαλώ, μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε τα ακροβατικά μου. Το εννοώ!», γράφει στην προσωπική του σελίδα.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ