2014-04-22 19:20:39
Φωτογραφία για Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον Γυπαράκη
Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τραγικό περιστατικό στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όπου ανήμερα το Πάσχα έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης.

Για άλλη μια φορά, το έθιμο των μπαλωθιών αποδείχθηκε μοιραίο.

Όλα έγιναν σε γλέντι ανήμερα την ημέρα του Πάσχα. Ένας 40χρονος άνδρας, φίλος του 25χρονου θύματος, σήκωσε το όπλο του για να ρίξει μπαλωθείς. Όμως οι σφαίρες βρήκαν τον ποδοσφαιριστή της Ασή Γωνιάς, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Όπως όλα δείχνουν, ο 40χρονος δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 5 ή 6 φορές. Τραυμάτισε θανάσιμα τον Γυπαράκη. Χτύπησε κι ένας 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

Μετά τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε στον άτυχο 25χρονος ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήρθαν στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν.


Σύμφωνα με τον κ. Παπαδομανωλάκη, το θύμα δέχτηκε τέσσερα χτυπήματα από σφαίρες. Οι δυο τον "βρήκαν" στο μέτωπο και τον τράχηλο και ήταν οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του ενώ την τέταρτη, τη δέχτηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, το όπλο φέρεται, πιθανότατα από λάθος του κατόχου του, να βρισκόταν όχι στη θέση "βολή κατά βολή", ώστε μετά τον κάθε πυροβολισμό να χρειάζεται να οπλίζεται ξανά το πιστόλι, αλλά στη θέση "βολή κατά ριπάς", γεγονός που σημαίνει ότι με μία κίνηση, το όπλο αρχίζει να πυροβολεί συνεχόμενα Όσον αφορά στον 40χρονο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ