2014-05-03 02:07:06
Φωτογραφία για Τσακώνονται και για τον... Τζέρι Αντάμς
Σε δήλωσή του, που ανακοίνωσε το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με το οποίο κατεβαίνει ως υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η σύλληψη και η κράτηση του ηγέτη του Σιν Φέιν και πρωτοπόρου της δημοκρατικής διαδικασίας στη Βόρειο Ιρλανδία Τζέρι Άνταμς είναι μια πολιτικά εμπρηστική κίνηση ενάντια στη δημοκρατία και την πάντα εύθραυστη ειρήνη και ισορροπία στην περιοχή.»

Όπως σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας «μια τόσο προβοκατόρικη πρωτοβουλία δεν μπορεί παρά να προκαλεί ανησυχία σε ολόκληρη τη δημοκρατική Ευρώπη” καθώς όπως τονίζει “ο Τζέρι Άνταμς είναι μια από τις σημαντικότερες πολιτικές φυσιογνωμίες των ημερών μας.»

«Ο Τζέρι Άνταμς δεν είναι μόνος», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχει στο πλευρό του, εκτός από τον ελληνικό λαό, κάθε δημοκρατικό πολίτη σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, που απεχθάνεται την πολιτική του αποδιοπομπαίου τράγου όπως και τις καιροσκοπικές προεκλογικές κινήσεις. λίγες ημέρες πριν τις τοπικές και τις ευρωπαϊκές εκλογές της 23ης Μαΐου στην Ιρλανδία.»


Τέλος, σημειώνει ότι : «ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζητώ την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση του Τζέρι Αντάμα»

ΝΔ: Αλαζόνας ο Τσίπρας

Σε ανακοίνωση της η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ αναφέρει. «Είναι πρωτοφανής η παρέμβαση του κ. Τσίπρα στη λειτουργία της Δικαιοσύνης ξένου ευρωπαϊκού Κράτους. Η αλαζονεία και ο μικρομεγαλισμός του, τον οδηγούν σε απίθανες γκάφες, που εκθέτουν τον ίδιο και την υποψηφιότητά του». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περί μονοτονίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περί μονοτονίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ