2014-05-17 16:07:39
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
Οι 11 από τους διεθνείς της Εθνικής πόλο Ανδρών απέχουν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από τα καθήκοντά τους εν όψει του Ευρωπαϊκού, η προετοιμασία όμως θα αρχίσει κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα.

«Λαβωμένη» η ομάδα μετά τα τελευταία γεγονότα μεταξύ των «11» και της Ομοσπονδίας και στη… μέση ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι, αναμένει στο… ακουστικό, μήπως και βρεθεί λύση.

Αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν, οι αθλητές εμμένουν στην απόφασή τους να συνεχίσουν την αποχή, μετά και τον «χαρτοπόλεμο» που προηγήθηκε, οι προπονήσεις όμως θα αρχίσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα (19/5) έστω και χωρίς την... «αφρόκρεμα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ο Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε 21 αθλητές το πρωί της 19ης Μαΐου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου και πρόκειται για τους: Γαλανόπουλος, Δερβίσης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Ζερδεβάς, Κουλιεράκης, Μασμανίδης, Τίγκας, Γούβης, Καπετανάκης, Χρυσοσπάθης, Ποταμιάνος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Τζωρτζάτος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), Σολανάκης, Χατζηγούλας (ΠΑΟΚ), Καπότσης, Πρέκας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), Καζάζης, Φωτόπουλος, Καλογεράκος (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Ξενάκης (ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Γεννηδουνιάς (USC ΗΠΑ), Δερμιτζάκης Δημ. (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ