2014-05-28 17:29:02
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις για τη γυναίκα που βίασε ανήλικη στο Μενίδι
Πάγωσε το Πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης πως μια νεαρή γυναίκα βίασε ένα 17χρονο κορίτσι.

Τι καταγγέλει η 17χρονη

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς το ανήλικο κορίτσι το περιστατικο συνέβη στις 2/4/2014. Ολα ξεκίνησαν από την πλατεία Ομονοίας όπου η ανήλικη πωλούσε ημερολόγια και σημειωματάρια σε περαστικούς καθώς ειναι παιδί διαλυμένης οικογένειας και έκανε αυτή τη δουλειά για να συγκεντρώσει το χαρτζηλίκι της.

Εκεί η 26χρονη Ρομά προσέγγισε την κοπέλα και της ζητησε να πάνε για έναν καφέ. Αρχικά το ανήλικο κορίτσι αρνήθηκε αλλά όταν η 26χρονη προθυμοποιήθηκε να αγοράσει όλο το εμπόρευμα η 17χρονη δέχτηκε.

Με το αυτοκίνητο της 26χρονης πήγαν σε μια καφετέρια στην κεντρική πλατεία Μενιδίου όπου εκεί ήπιαν δύο μπύρες. Στο μεταξύ η 26χρονη έβαλε μπρος το άρρωστο σχέδιο της και τηλεφώνησε σε έναν 28χρονο Ρομά φίλο της ο οποίος λίγη ώρα αργότερα τις συνάντησε στην καφετέρια.


Από εκεί άρχισε το δράμα της 17χρονης. Ο άνδρας μετέφερε τη θύτη και το θύμα με το αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή στο Ζεφύρι και εξαφανίστηκε.

Εκεί η 26χρονη οδήγησε την 17χρονη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και της επιτέθηκε σεξουαλικά προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Μετά τη καταγγελία της 17χρονης οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και έτσι στις 26/5/2014 συνελήφθη ο 28χρονος Ρομά σε περιοχή των Ανω Λιοσίων ενώ χθες 27/5/2014 συνελήφθη και η 26χρονη βιαστής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ