2014-06-13 17:20:05
Φωτογραφία για «ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ»
Για τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Γουίλσον Μπρούνο Ναβάλ ντα Κόστα Εντουάρντο ή απλά Γουίλσον Εντουάρντο, φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα η "abola.pt".

Ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει περάσει όλη του την καριέρα στην Πορτογαλία δανεικός από τους πρωτευουσιάνους σε Ρεάλ Μασαμά, Πορτιμονένσε, Μπέιρα Μαρ, Ολανένσε και Ακαδέμικα.

Γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1990 στην Πορτογαλία και έχει αγωνιστεί 17 φορές με τις Εθνικές Κ20 και Κ21 της χώρας του, σημειώνοντας έξι γκολ. Φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις είχε 24 ματς, πέντε γκολ και επτά ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 135 παιχνίδια, 32 γκολ και 14 ασίστ.

Το δημοσίευμα αναφέρει... «Μπεσίκτας και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Γουίλσον Εντουάρντο. Ο επιθετικός (παίζει και στις τρεις θέσεις) βρίσκεται στο στόχαστρό τους. Ο 24χρονος, που δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την επόμενη σεζόν, έχει επίσης διεκδικητές από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα τη Μαρίτιμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ