2014-06-15 10:06:03
Φωτογραφία για Ο «ΠΕΡΠΕ» ΚΑΙ ΟΙ... ΞΕΝΟΙ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλης μερίδας του Τύπου ο Στράτος Περπέρογλου οδεύει ολοταχώς προς την Αναντολού Εφές, καθώς η διαφορά στην οικονομική της πρόταση από τα χρήματα που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι είναι μεγάλη, αν και ακόμα καμιά πλευρά δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

Σε περίπτωση που ο "Πέρπε" αποχωρήσει από το Λιμάνι για την αντικατάστασή του σοβαρή υποψηφιότητα θέτει ο Μάικ Μπράμος, καθώς είναι Έλληνας, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και θα δοθεί περισσότερος χρόνος στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Στο μέτωπο των ξένων, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ο μεγάλος στόχος για τη θέση του γκαρντ. Στα γερμανικά ΜΜΕ γίνεται λόγος ακόμη και για προσυμφωνία, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει για την ώρα κάτι περισσότερο από μία κρούση στον Αμερικανό γκαρντ, που έχει μεγάλη ζήτηση από την Ευρώπη, πιθανώς και από το ΝΒΑ.

Για τη θέση του σέντερ μεγάλος στόχος είναι ο Κάιλ Χάινς, αλλά το θέμα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν προσλάβει προπονητή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αυτός αποφανθεί αν θα κρατήσει τον Αμερικανό σέντερ (που έχει συμβόλαιο) ή όχι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ