2014-07-01 17:10:34
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΪΣ Ο... ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ!
Έτοιμες έχει τις βαλίτσες του για το Κατάρ ο Μίκαελ Λάουντρουπ καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Λεχβίγια σε ρόλο προπονητή.

Σε έναν διαφορετικό... κόσμο θα συνεχίσει να προσφέρει τις προπονητικές υπηρεσίες του ο Μίκαελ Λάουντρουπ, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία του με την ομάδα του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός της Σουόνσι (ελεύθερος από τον Φεβρουάριο) θα αντικαταστήσει τον Έρικ Γκέρετς στον πάγκο της πρωταθλήτριας ομάδας του Κατάρ, Λεχβίγια στην οποία αγωνίζεται ο γνωστός μας από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Βλάντιμιρ Βάις.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο όπως επιβεβαίωσε η ίδια η ομάδα, θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Να θυμίσουμε πως η ΕΠΟ είχε συνομιλήσει με τον Δανό παλαίμαχο σούπερ-σταρ, όμως τελικά προτιμήθηκε η περίπτωση του Κλαούντιο Ρανιέρι ως νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

«Μεταβαίνω τώρα στην τελευταία μου φάση σαν προπονητής. Ακόμα όμως δεν μπορώ να πω αν η Λεχβίγια θα είναι ο τερματικός μου σταθμός. Δεν ξέρω ακόμα αν αυτή η φάση κρατήσει για δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. Η απάντηση αιωρείται», ήταν η τοποθέτηση του Λάουντρουπ στην εφημερίδα «Politiken».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο μυαλό του Ρανιέρι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο μυαλό του Ρανιέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ