2012-04-25 09:09:57
Φωτογραφία για όχι μόνο Ο Μ.Βαρβιτσιώτης και ο Καμπουράκης ξεσκέπασαν τις μπαρουφολογίες του ΣΥΡΙΖΑ
Γράφει ο Jack the Ripper

Ο Μ.Βαρβιτσιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA "Κοινωνία ώρα Μέγκα" και απαντώντας στην τοποθέτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Μπαλάφα για κοινοβουλευτική πλειοψηφία της αριστεράς σε περίπτωση συνεργασίας με ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,Ανεξάρτητους Έλληνες και Οικολόγους (αν μπουν κι αυτοί στη βουλή) απάντησε πως για να γίνει αυτό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να πέσουν κάτω από το 35% (και τα δυο κόμματα μαζί) και όλα τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα όχι μόνο να συνεργαστούν μεταξύ τους,αλλά και με την Χρυσή Αυγή...Αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Ο κος Μπαλάφας μόλις κατάλαβε την πατάτα που πέταξε μαζεύτηκε και δεν μίλησε παρά μόνο για να πει πως η αριστερά δεν πρόκειται να συνεργαστεί ποτέ με την Χρυσή Αυγή.

Η δικιά μου η απορία είναι η εξής...Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να υπολογίσουν μέχρι το 300,θα κάνουν και οικονομική πολιτική για να σώσουν την Ελλάδα?

Τέλος όπως είπε ο κος Καμπουράκης ....το ΣΥΡΙΖΑ είναι "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ"..Γιατί δεν μπορεί από την μιά να ζητάνε πάλι από την Ε.Ε δανεικά και να έχουν νέες απαιτήσεις για διευκολύνσεις και επενδυτικά προγράμματα και από την άλλη να το παίζουν αντιμνημονιακοί και επαναστάτες της Ευρώπης
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ