2012-04-25 11:48:10
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Ο 21χρονος χαφ-εξτρέμ της Ξάνθης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, βρίσκεται στην κορυφή της ερυθρόλευκης μεταγραφικής λίστας όσον αφορά στην εγχώρια αγορά.

Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, θα κινηθεί για Έλληνες παίκτες και αυτό το καλοκαίρι αφού κοινή επιθυμία όλων στον σύλλογο και μεγάλο όραμα του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να στηρίζεται η ομάδα σε καλούς και νεαρούς γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Στην ερυθρόλευκη λίστα έχουν προστεθεί κατά καιρούς αρκετά ονόματα, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο 21χρονος και ύψους 1,84μ. χαφ-εξτρέμ της Ξάνθης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη φετινή Σούπερ Λίγκα και, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", φαίνεται πως έχει αποκτήσει και αρκετούς θαυμαστές στο Λιμάνι.

Πήγε στην ακριτική ομάδα ως ελεύθερος από την Στουτγάρδη, ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, έφεση στη ντρίμπλα, ενώ ταυτόχρονα έχει το πλεονέκτημα της δύναμης και της ταχύτητας. Με την Ξάνθη είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και το όνομά του δεν αποκλείεται να απασχολήσει έντονα στο επόμενο διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δήλωση ΣΟΚ του Λοβέρδου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δήλωση ΣΟΚ του Λοβέρδου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ