2014-07-19 13:54:24
Φωτογραφία για ΠΩΣ ΤΑ... ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΟΥΡΕ!
Ο Γιάγια Τουρέ χθες έκανε μια στροφή… 180 μοιρών δηλώνοντας ότι μένει στην Μάντσεστερ Σίτι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά αυτή του η κίνηση δεν είχε τόσο αγνή πρόθεση σύμφωνα με την «Daily Star» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Όλο το καλοκαίρι ο Τουρέ έδειχνε σαν να προσπαθεί να πιέσει για να πάρει μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αρχικά ήταν το θέμα με τα ξεχασμένα γενέθλια, μετά το ότι η Σίτι δεν τον άφησε να πάει και να δει τον άρρωστο αδερφό του πριν πεθάνει, μαζί με δηλώσεις αγάπης προς την Παρί Σεν Ζερμέν από τον ίδιο και δηλώσεις… οργής προς τους «πολίτες» από τον μάνατζερ του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Όμως πρόταση από τους Παριζιάνους δεν ήρθε ποτέ, αλλά έγινε μια προσέγγιση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία αρνήθηκε, όπως έχουμε αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Τουρέ και η οποία ίσως δεν ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

Αλλά κάπως έτσι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κατάφερε και «γύρισε» την κατάσταση δεσμεύοντας το μέλλον του με τους πρωταθλητές Αγγλίας και φτιάχνοντας την εικόνα του στα μάτια των οπαδών των «πολιτών» σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ