2014-08-03 14:50:50
Φωτογραφία για ΚΑΣΑΜΙ : ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ!
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "startribune.com" παραχώρησε ο Παϊτίμ Κασάμι, αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ελβετός μέσος έμεινε ικανοποιημένος από το τουρνουά και τη στήριξη των οπαδών του Θρύλου, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο, σε σημείο, μάλιστα, που υπήρχε κίνδυνος όχι μόνο να ακυρωθεί το ματς, αλλά και να τραυματιστεί κάποιος παίκτης.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

-Ανυπομονείς για τη νέα σεζόν;

«Ήταν ένα πολύ επίπονο το ταξίδι στην Αμερική. Όλοι είναι πολύ κουρασμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στην Ευρώπη και να προετοιμαστούν για το πρώτο μας παιχνίδι».

-Είναι σημαντικό για εσάς να κάνετε το ποδόσφαιρο γνωστό στις ΗΠΑ και σε μέρη όπως η Μινεσότα, που δεν έχουν αυτό το επίπεδο;


«Εκπροσωπήσαμε την ομάδα μας και την Ελλάδα. Είναι σπουδαίο και για την Αμερική που γίνεται σημαντικό το ποδόσφαιρο».

-Έγινε πολλή κουβέντα για τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο να παίξετε;

«Δεν ήταν καλός. Βρεθήκαμε κοντά στο να ακυρώσουμε την αναμέτρηση. Δεν ήταν αγωνιστικός χώρος για ποδόσφαιρο και ήταν επικίνδυνος για τραυματισμούς. Όλα πήγαν καλά, πάντως».

-Οι συζητήσεις για την ακύρωση του αγώνα ήταν σοβαρές;

«Ναι, ήταν πολύ σοβαρές. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού. Η σεζόν αρχίζει σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Μπορούσες να δεις από τις εξέδρες πώς κυλούσε η μπάλα. Επίσης, ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ ζεστός, αλλά το σημαντικό είναι πως είμαστε ΟΚ».

-Πέραν του γηπέδου, πώς ήταν το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα. Πώς το συγκρίνεις με τα άλλα δύο παιχνίδια που δώσατε στο τουρνουά;

«Ήταν πολύ ωραία. Σπουδαία η ατμόσφαιρα και σπουδαίο το τουρνουά. Οι οπαδοί ήταν πολύ καλοί και η στήριξή τους θερμή. Το απολαύσαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ