2014-08-05 22:00:42
Φωτογραφία για Ford Kuga 1.6L EcoBoost
Το νέο Ford Kuga ήρθε για να ταράξει τα νερά της κατηγορίας των μεσαίων SUV πόλης. Εξωτερικά έχει ανανεωθεί πλήρως λόγω της ριζοσπαστικής σχεδίασης του, η οποία βασίζεται στην εταιρική σχεδιαστική φιλοσοφία Kinetic Design της Ford.

Αυτό που δεν άλλαξε είναι η κοφτερή σπορ οδική συμπεριφορά που το ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Μικρές κλίσεις στις στροφές, γρήγορο turn-in και ενδοτική ανάρτηση μόνο εκεί που πρέπει… δηλαδή στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία τετρακίνησης IAWD, το Kuga παρακολουθεί συνεχώς τους τροχούς εντοπίζοντας που χρειάζεται περισσότερη ισχύ, μεταφέροντας αυτόματα την απαιτούμενη ροπή σε κάθε τροχό για μέγιστη πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

 Στον τομέα των επιδόσεων φροντίζει ο ισχυρός και πολυβραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.6 EcoBoost με ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων, σε δύο εκδόσεις των 150 και 182 ίππων. Με πλούσιο εξοπλισμό και έξυπνες τεχνολογίες, όπως το σύστημα Active City Stop, το οποίο φρενάρει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ανιχνεύσει επικείμενη η σύγκρουση, το Adaptive Cruise Control (ACC) και Active Park Assist για ακόμα πιο εύκολο παρκάρισμα.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ