2014-08-11 18:09:19
Φωτογραφία για «Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»! (PHOTO)
Η Ιταλική ιστοσελίδα "spaziomilan.it" που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Μίλαν,επικαλούμενη το "tuttomercato" αναφέρει για την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο : 

"Η Μίλαν χάνει τη μάχη και για τον Άλαν Πουλίδο. O Mεξικάνος εξτρέμ που για την ώρα ανήκει στην Τίγκρες θα πάει στον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε το "tuttomercato" ο παίκτης πέταξε για την Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Η Μίλαν και η Πάρμα ατύχησαν στν περίπτωση του πάικτη. Η Μίλαν υπολόγιζε τον Πουλίδο ως τελευταία επιλογή για τη θέση του "εξωτερικού" επιθετικού και στα μέσα Ιουλίου μπήκε στην έρευνα της υπόθεσης χωρίς να καταφέρει τίποτα.

Ο Ολυμπιακός που από τον Ιούνιο είχε χάσει τον Κάμπελ, αφού έληξε ο δανεισμός του από την Άρσεναλ το εκμεταλλεύτηκε και τώρα ο Πουλίδο είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία. Πολύ σύντομα θα βγει και ο... λευκός καπνός (ο λευκός καπνός που αναφέρουν οι Ιταλοί έχει να κάνει με τον καπνό που βγαίνει από το Βατικανό όταν εκλέγεται νέος Πάπας και είναι τελειωμένη η υπόθεση), αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ