2014-08-19 23:12:23
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ... NCAA ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει έναν ταλαντούχο νεαρό, ο οποίος τελικά προτίμησε το NCAA Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Sdog Pick n Scroll του "sportdog.gr", πρόκειται για τον Γιώργο Τσαλμπούρη, ο οποίος φέρεται να ενδιέφερε τους ερυθρόλευκους.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Τσαλμπούρης, πρόκειται για τον νεαρό σούπερ ταλαντούχο σέντερ από την Κατερίνη, μέλος της Εθνικής U18, που στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας κατέλαβε την 4η θέση.

Ο "Φούτσκα της Κατερίνης" έπαιξε μ.ο. 11 λεπτά ανα ματς, έχοντας 4,1 π. και 2,1 ριμπ., ενώ highlight του ήταν η εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο που είχε σε 25 λεπτά χρόνου συμμετοχής 16 πόντους με 2/5 δίποντα και 4/5 τρίποντα (80%).

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του για τον νεαρό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Τσαλμπούρης πήγε μια εβδομάδα στην Αμερική, επισκέφτηκε το Αϊόβα και πείστηκε πως το μέλλον του είναι εκεί και θα πάει να το συναντήσει... Παρότι πάντως ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί μυστικά και μεθοδικά και του είχε καταθέσει πολύ σοβαρή πρόταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ