2014-08-25 18:49:38
Φωτογραφία για Δείτε που κρατούνται οι 18χρονοι δράστες του φονικού στη Μάνη...
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο 18χρονοι από την Καλαμάτα που συνελήφθησαν για τη δολοφονίατου Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη, οι οποίοι θα οδηγηθούν στις φυλακές Αυλώνα.

Μετανιωμένος και συντετριμμένος φέρεται να δηλώνει ο ένας εκ των δύο νεαρών κατηγορουμένων, κατά την απολογία του στον

Ανακριτή Καλαμάτας και ζητά συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.

Επιπλέον σε απολογητικό υπόμνημα, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι δεν είναι αδίστακτος κακοποιός, αλλά σοκαρισμένος, φοβισμένος και ανώριμος.

Παράλληλα, αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και δηλώνει πως δεν πυροβόλησε, ούτε ζήτησε από τον συγκατηγορούμενο του να σκοτώσει τα θύματα.

Οι κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση οδηγήθηκαν το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην ανακρίτρια Καλαμάτας για να απολογηθούν και μαζί με τον εισαγγελέα αποφάσισαν την προφυλάκισή του.


Έξω από το δικαστικό μέγαρο έχει συγκεντρωθεί μικρή ομάδα συγγενών των θυμάτων που αποδοκίμασαν τον έναν από τους δύο δράστες κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή, όταν μάλιστα αντιλήφθηκαν ότι εισέρχεται στο κτίριο από βοηθητική πόρτα.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του 19χρονου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον ανακριτή και ο δεύτερος 19χρονος που κατηγορείται για το ίδιο έγκλημα.

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, γύρω στη 1 η ώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο φίλοι διασκέδαζαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Καρδαμύλης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι.

Ενα τηλεφώνημα που δέχθηκε ο 26χρονος Καλαματιανός Κώστας Σγούρος στο κινητό του έκανε τον ίδιο και τον φίλο του που παραθέριζε στη Μεσσηνία, 25χρονο Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, να αφήσουν την παρέα «για μια δουλειά», όπως είπαν.

Από τα ξημερώματα προς Τρίτη οι δύο νέοι δεν έδωσαν σημείο ζωής, ενώ και τα κινητά τους στις συνεχείς κλήσεις των οικείων τους έδειχναν κλειστά. Την επόμενη κιόλας μέρα, ο πατέρας του 26χρονου δήλωσε την εξαφάνιση του γιου του στην αστυνομία.

Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την αστυνομία και την πυροσβεστική, ενώ την επιχείρηση συνέδραμε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, καθώς και εθελοντές με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, δύο σοροί εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή στο χωριό Κάμπος Μεσσηνίας.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμφανίστηκε ο...ΓΑΠ !!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμφανίστηκε ο...ΓΑΠ !!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ