2014-08-25 21:30:24
Φωτογραφία για «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΕΒΕΡΤΟΝ!
Παίκτης της Έβερτον θα πρέπει να θεωρείται ο Σαμουέλ Ετό! Σύμφωνα με έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, ο Καμερουνέζος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τα «ζαχαρωτά» και την Τρίτη τελειώνει η μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και Καμερουνέζος φορ θα φορά ξανά... μπλε. Όχι αυτά της Τσέλσι όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι, αλλά αυτά της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Εδώ και καιρό το όνομα του διεθνή επιθετικού έπαιξε για αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να διαψεύδουν, ωστόσο φαίνεται πως ο σύλλογος του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον… κέρδισε!

Η υπόθεση παρουσιάζεται τελειωμένη και την Τρίτη ο Ετό αναμένεται να περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (μάλλον διετές).

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να κάνει... δυνατό δίδυμο με Λουκάκου και θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην ερυθρόλευκο Κέβιν Μιραλάς, ενώ η Έβερτον θα αποτελέσει την όγδοη ομάδα της καριέρας του.

Πέρσι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είχε 9 γκολ σε 21 συμμετοχές με τους Λονδρέζους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ