2014-08-29 14:58:00
Φωτογραφία για Αίσχος! Στη Χαλκιδική πληρώνεις 3 ευρώ τον φραπέ σε καντίνα! [photo]
Αγαπητό Tromaktiko,

Σαν τη Χαλκιδική πουθενά λένε... ε ναι αυτό έχει μια βάση αφού οι Χαλκιδικιώτες δε θα πάψουν ποτέ να... σκέφτονται την κονόμα και να ζουν σε μια άλλη Ελλάδα εκτός κρίσης!

Σε πρόσφατη εκδρομή μου σε παραλία της Χαλκιδικής επισκέφθηκα τη γνωστή παραλία του Αγίου Μάμα με τις επίσης γνωστές ΚΑΝΤΙΝΕΣ που ξεφυτρώνουν κάθε χρόνο εκεί και στήνουν πρόχειρες κατασκευές, καλαμιές, γεννήτριες, ομπρέλες, τέντες και μάλιστα κάποιοι βάζουν και από έξω την ονομασία BEACH BAR! Εδώ γελάμε! 

Διαπιστώνω λοιπόν ότι ο Χαλκιδικιώτης ο "έξυπνος" έχει τιμές που μόνο καντίνας δεν είναι. 3 ευρώ ο φραπές 3,50 ευρώ ένας φρέντο! Kαι 4 ευρώ για ένα club sandwich της συμφοράς με ψωμάκι μικρό (το απλό δηλαδή, ενώ ένα μαγαζί που σε σέβεται βάζει το μεγάλο μέγεθος). Ακούστε! Mία Λεμονάδα κουτάκι... 2,50 ευρώ! Κλέφτης! Και η αποθέωση... ενώ ήταν 16.00 το απόγευμα ...μου φέρνει αποδείξεις πρωινές (άλλου πελάτη) με ώρα έκδοσης 11.00 το πρωί! Τα ήθελε και μαύρα ο Κύριος Χαλκιδικιώτης!


Ε λοιπόν μην ξανακούσω κανέναν Χαλκιδικιώτη να κλαίγεται για το ότι δεν έχει κόσμο ή γιατί δεν πήγε καλά η σεζόν! Απαιτούμε Κύριοι να μας εξυπηρετείτε σαν πελάτες και όχι σαν πρόβατα προς σφαγή! ΑΙΣΧΟΣ!Και καλά θα κάνουν οι υπηρεσίες να τους σκίσουν στα πρόστιμα μήπως και επιτέλους προσγειωθούν.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ