2014-09-07 20:38:11
Φωτογραφία για ΣΤΟ 100% ΚΑΙ... ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ Ο ΒΙΔΑΛ!
Ετοιμος να έχει μία γεμάτη σεζόν με τη Γιουβέντους δήλωσε ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα στο γόνατο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο φιλικό της Χιλής κόντρα στο Μεξικό (0-0) και μετά το τέλος του αγώνα έκανε ξανά σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

«Μπορείτε να ηρεμήσετε, το γόνατό μου είναι στο 100%. Τώρα είμαι έτοιμος για την πτήση για το Τορίνο και σε αυτό τον αγώνα απέδειξα ότι μπορώ να παίξω σε όλα τα ματς της Γιουβέντους αυτή τη σεζόν. Νιώθω σε εξαιρετική κατάσταση. Εχουμε μία σειρά με μεγάλα παιχνίδια: Ουντινέζε, Champions League και Μίλαν. Θα είναι όλα δύσκολα, πρέπει να είμαι στο 100%, όμως σήμερα απέδειξα ότι μπορώ να παίξω ολόκληρο παιχνίδι χωρίς προβλήματα» είπε ο διεθνής μέσος.

Οσον αφορά την Γιουβέντους, οι παίκτες είχαν ρεπό την Κυριακή (07/09) και από Δευτέρα (08/09) επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι Μπιανκονέρι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σιγά σιγά θα ανεβάζουν ρυθμό ενόψει της τριάδας αγώνων με Ουντινέζε (εντός), Μάλμε (εντός), Μίλαν (εκτός).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σίγουρος ο Μίτσελ για Μποτία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σίγουρος ο Μίτσελ για Μποτία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ