2014-09-09 16:22:52
Φωτογραφία για Άχρι κρηπίδος, ω βέλτιστε... Ο νεοοθωμανός κ. Γιανναράς και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος
Του Ευρή Μπίλλη Κύριε Τριανταφυλλόπουλε,

Δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να ασχολούμαι με το άτομο σας έναν από μακρού υποστηρικτή του νεοοθωμανισμού του Γιανναρά,  και επικίνδυνο για αυτό για την ιδιαιτέρα μου πατρίδα Κύπρο.

Το τι διαβάζω εγώ, κύριε αναιδέστατε και συστηματικέ, λόγω φαίνεται των τίτλων σας υβριστή, δεν σας αφορά εσάς,  τον θαυμαστή της παρούσας κατοχής που βλέπετε ως γνωστόν παντού Χρυσαυγίτες και όχι «δημοκράτες»  Παπαδήμιους που τους θαύμαζε και αυτούς ο κ. Γιανναράς σας.

Το ποιος είστε κύριε εσείς που θα μου δώσετε εμένα του ταπεινού αξία το δείξατε παντού και επανειλημμένα με τα γραπτά σας που αδυνατείτε, λόγω φαίνεται των τίτλων σας, να αντιληφθείτε τι δείχνουν αυτά για σας.

Το ενδιαφέρον μας για τον Ελληνισμό για το οποίο μας υβρίσατε νεοταξικά και άνευ αιδούς Ελληναράδες, τώρα και πάλιν άνευ αιδούς μας λέτε το αχαρακτήριστο για τους τίτλους σας ότι το «παίζουμε» ήρωες της πατρίδας


Είναι προφανές ότι παρά τους τίτλους σας λόγω και ίσως του νεοοθωμανισμού  σας που δεν τον αρνείστε, και λόγω της συναφούς εμπάθειας σας εναντίον των «Ελληναράδων», αδυνατείτε να αντιληφθείτε ότι λόγοι ευπρέπειας απαιτούσαν να ανακοινώσω και σε σας, τη διαβίβαση (στους Αρχιεπισκόπους Κύπρου και Αθηνών)  της εις το Φόρουμ απάντηση μου στην προσβλητικής άπαξ έτι επιστολής σας με τίτλο «Άχρι κρηπίδας».

Που βλέπετε  «τα τυφλά από κακία, μίσος και ψεύδη κείμενά» πάντα υβριστή, όταν απλά αναφέρομαι ότι ασπάζεστε τον νεοοθωμανισμό του Γιανναρά σας (συνημμένα) , πράγμα που εδώ και δύο χρόνια όχι μόνον δεν το αρνείστε αλλά μας υβρίζετε ασύστολα για τις θέσεις μας, υπέρ του υβριζόμενου από τον Γιανναρά και ημάς, Ελληνισμό.

Οι τίτλοι σας δεν σας απαλλάσσουν από την έκφραση «ντροπή» σας.

Τέλος σας θυμίζω «μεγαλειότατε» εγώ ο μηδαμινός καθ υμάς,  μαζί με τα συνημμένα που βούνη για σας και τον Γιανναρά σας, ότι:  

«Αδύνατον , ως έοικε, ταληθές λαθείν (είναι αδύνατον, ως φαίνεται, η αλήθεια να μείνει κρυμμένη).(Μένανδρος)

Ευρής Μπίλλης (σκέτο Κύπριος κατά την μεγαλοσύνη του υβριστή μπυ) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ