2014-10-05 13:28:27
Φωτογραφία για ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΑ... ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Να κρατήσει μακριά από τους μπελάδες τον Μάριο Μπαλοτέλι εκτός γηπέδων έχει φροντίσει η Λίβερπουλ προσλαμβάνοντας... σωματοφύλακα για το μεγάλο της φετινό απόκτημα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα Sunday People σύμφωνα με το δημοσίευμα της οποίας οι άνθρωποι του σωματείου του μεγάλου αγγλικού λιμανιού γνωρίζοντας ότι ο Ιταλός διεθνής επιθετικός είναι ένα πραγματικό … ατίθασο νιάτο χρειάζεται 24ωρο έλεγχο εκτός αγωνιστικών χώρων και έτσι φρόντισαν να τον προσέξουν λίγο παραπάνω.

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από φωτογραφίες στις οποίες ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν έχει σε διάφορες εξόδους του τη «συντροφιά» ενός μυώδους άνδρα που ακολουθεί τον Μπαλοτέλι και την κόκκινη του Ferrari στις εξόδους του από το νοικιασμένο σπίτι στο οποίο κατοικεί στο Λίβερπουλ με ένα ασημένιο Audi.

Ο Μπαλοτέλι που χθες μπήκε ως αλλαγή στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του επί της Μπρόμγουϊτς μπορεί αγωνιστικά ως τώρα να έχει δείξει λίγα πράγματα αναφορικά με την αποστολή να καλύψει το κενό που άφησε στην επίθεση των «κόκκινων» η φυγή του Λουίς Σουάρες το καλοκαίρι αλλά σ’ ότι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του πάντως δεν έχει δώσει δικαιώματα σε βάρος του κριτικής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ