2014-10-09 13:54:18
Φωτογραφία για ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΦΟΥΛΑΜ...
Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ, καθώς για διάφορους λόγους δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στην αγγλική ομάδα. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η αποστασιοποίηση του Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος τον είχε θέσει στο περιθώριο, εμπόδισαν τον «πιστολέρο» να δείξει την πραγματική του αξία στο γήπεδο.

Το θέμα είαι ότι ο Μήτρογλου, επέστρεψε στο... «σπίτι» του, στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που είδαν οι Άγγλοι στη Φούλαμ. Μάλιστα, η ιστοσελίδα "cottagersconfidential.sbnation.com", η οποία ασχολείται εκτενώς με τα πεπραγμένα και τα νέα της Φούλαμ, γράφει τα καλύτερα για τον "πιστολέρο", ο οποίος δεν αποκλείεται να αλλάξει προς το καλύτερο το μέλλον του.

«Από τη στιγμή που ο Μήτρογλου δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο, έχει αγωνιστεί και στα πέντε παιχνίδια της ομάδας του, σκοράροντας δύο φορές. Το ένα από αυτά τα γκολ ήταν και το νικητήριο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League. Ελπίζει να συνεχίσει να έχει αυτή την απόδοση έως το τέλος της σεζόν και να δώσει στη Φούλαμ την ευκαιρία να σώσει κάποια από τα χρήματα που κατέβαλε τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσει ή και ακόμα να έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στη βασική 11άδα», γράφει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ