2014-10-10 15:36:34
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ... ΑΦΕΛΑΪ!
Ο Ιμπραΐμ Αφελάι δηλώνει πιο δυνατός από ποτέ σωματικά και ψυχολογικά, έχοντας αφήσει πίσω του μία πολύ κακή προηγούμενη διετία.

Ο Ολλανδός εξτρέμ του Ολυμπιακού, έχει επιστρέψει στις επιλογές του Χούους Χίντινκ στους «οράνιε» και ετοιμάζεται να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με το Καζακστάν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας στη χώρα του και σε τελευταία του συνέντευξη στο site heldenonline, δηλώνει πως τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού των προηγούμενων ετών τον έχουν δυναμώσει.

«Έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν ως δεδομένο πως θα είναι υγιείς, αλλά εγώ ξέρω καλά πως μπορείς να έχεις προβλήματα. Τώρα καταλαβαίνω πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει να είσαι υγιής», τόνισε ο Αφελάι, για τον οποίον πάντως δεν αποτέλεσε έκπληξη η επιστροφή στην Εθνική Ολλανδίας:


«Ο στόχος μου ήταν πάντα αυτός. Μπορώ να κάνω τα πάντα ξανά, είμαι σημαντικός στον σύλλογό μου, νιώθω καλά στην Εθνική. Για μένα δεν είναι έκπληξη η επιστροφή στους ''οράνιε''. Αντίθετα, εξεπλάγην όταν έμαθα πως πολλοί ξαφνιάστηκαν. Δεν είναι εγωιστικό, αλλά πριν από τον τραυματισμό μου ήμουν πάντα εκεί. Γιατί να μην επιστρέψω; Παίζω ξανά με την ομάδα μου, οπότε εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας. Δεν είμαι από αυτούς που θα πάρω τηλέφωνο τους δημοσιογράφους για να αμείνω στην επικαιρότητα».

Το γκολ που πέτυχε με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό σηματοδότησε την επιστροφή του Αφελάι στο υψηλό επίπεδο:

«Λέει πολλά για τον σκληρό χαρακτήρα μου. Οι αντιξοότητες δημιουργούν χαρακτήρα. Ο κόσμος με λέει ακόμα τρελό όταν λέω πως είμαι 28 ετών, αλλά μέσα μου νιώθω πολύ μεγαλύτερος. Δεν είχα παίξει μπάλα για δύο χρόνια αλλά νιώθω δυνατότερος από ποτέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ