2014-10-15 14:03:10
Φωτογραφία για «ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΦΕΛΑΪ»
Όταν ένας παίκτης σαν τον Ιμπραΐμ Αφελάι μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και επιστρέφει... δυναμικά με τον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική του ομάδα, τότε, όπως είναι φυσικό, όλοι ασχολούνται μαζί του.

Ο παίκτης του Θρύλου, έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει στο Champions League, ενώ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και στον αγώνα της Ολλανδίας με το Καζακστάν.

Δυναμική η επιστροφή του Ολλανδού σε όλα τα επίπεδα, με τον ίδιο τον Αφελάι να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα "elpais.com" κάνει μια ανάλυση στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας και στα όσα κάνει ο Γκους Χίντινκ και μπορεί αμφότεροι να έχουν μέτρια πορεία έως τώρα στα προκριματικά, υπάρχει θετική αναφορά, όμως, στον Αφελάι, ο οποίος δείχνει να ανεβαίνει.

«Η ομάδα ενισχύθηκε με τον αναγεννημένο Αφελάι, που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του και τώρα παίζει στον Ολυμπιακό», γράφει το δημοσίευμα, το οποίο έχει διακρίνει την αγωνιστική άνοδο του Ολλανδού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ