2014-11-04 08:44:29
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημη διοργάνωση έκανε η ακαδημία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

Επίσημη πρώτη για το τμήμα Tae Kwon Do του Ολυμπιακού, με την συμμετοχή του στο 2ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim & Liu, από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Τους αγώνες διοργάνωσε η Ένωση Tae Kwon Do Νοτίου Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do και αποτελεί την πρώτη συμμετοχή του τμήματος σε επίσημη διοργάνωση αγώνων.

Την Παρασκευή 31/10 (πρώτη ημέρα των αγώνων) ο Ευάγγελος Ζέρβας ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά σε αγώνες, αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων, γεννηθείς 2005, στις έγχρωμες ζώνες στα -33 κιλά. Ο αθλητής του Ολυμπιακού, αν και είχε μια πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να νικήσει και έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Την Κυριακή 2/11 (Τρίτη μέρα αγώνων) η Αλίκη Καραμαργιού η οποία επίσης συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, έπαιξε στην κατηγορία Κορασίδων, γεννηθέντων 2004 με έγχρωμες ζώνες στα -41 κιλά. Η Αλίκη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στις λεπτομέρειες δεν πέρασε στον τελικό, κατακτώντας τελικά την 3η θέση.


Αναλυτικά οι αγώνες και τα σκορ :

1ος Αγώνας, 1-0 νίκη

2ος Αγώνας, 3-2 νίκη

3ος Αγώνας (Προημιτελικός) 1-0 ήττα

Η κατάταξη της κατηγορίας :

1η Θέση : Α.Σ. Tae Kwon Do Αμπελοκήπων – Κοντογιάννη Βασιλεία

2η Θέση : Α.Σ. Ολυμπιακό Αγωνιστικό TKD Σαλαμίνας – Κατσούρη Μαριάννα

3η Θέση : Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Καραμαργιού Αλίκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρείτε η καλύτερη εθνική διοργάνωση για μικρά παιδιά, μιας και τους δίνουν την ευκαιρία από μικρή ηλικία να μυηθούν στο αγωνιστικό Tae Kwon Do (στους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και στις μεγαλύτερες κατηγορίες και ηλεκτρονικές κάσκες). Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Tae Kwon Do (W.T.F.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Tae Kwon Do (E.T.U.).

Το σίγουρο είναι ότι το τμήμα Tae Kwon Do του Ολυμπιακού αποκόμισε τεράστια εμπειρία και ο στόχος για τις επόμενες διοργανώσεις, είναι η συμμετοχή των αθλητών να είναι πολύ μεγαλύτερη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ