2014-11-05 22:58:31
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!
Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα τα πάντα στρέφονται προς την Ευρωλίγκα.

Η δουλειά εξάλλου δεν σταματάει στον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, την Kombank Arena, στην τρίτη τους εκτός έδρας αναμέτρηση σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας!

Στο Λιμάνι όπως είναι λογικό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Το τεχνικό τιμ έχει πραγματοποιήσει τη σκιαγράφηση του αντιπάλου των ερυθρόλευκων στην Σερβία, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει στα χέρια του την πλήρη αναφορά για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Έλληνας τεχνικός του Θρύλου την Τετάρτη προπόνησε για τρίτη φορά τους παίκτες του από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία των ερυθρόλευκων. Μία μέρα νωρίτερα οι Σπανούλης και Πέτγουεϊ είχαν μπει λίγο πιο χαλαρά από ότι οι υπόλοιποι στο πρόγραμμα της εκγύμνασης, κάτι που ασφαλώς δεν συνέβη την επομένη αφού ανέβασαν αμφότεροι ρυθμούς.

Απαντες προπονήθηκαν κανονικά στο ΣΕΦ με τον Σφαιρόπουλο να έχει τους κλασικούς απόντες, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Πρίντεζη.

Την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν και πάλι στο ΣΕΦ και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο αεροδρόμιο για το ταξίδι στη Σερβία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ