2014-11-07 05:35:05
Φωτογραφία για O ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης τίμησε τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του RUNGREECEτης Αλεξ/πολης και δημιούργησε την ΤΡΑΠΕΖΑ εθελοντών του Εθνικού
Η 27 Σεπτεμβρίου 2015 έχει ήδη ανακοινωθεί ως ημέρα διεξαγωγής του 2ου RUNGREECE Αλεξ/πολης, ως αποτέλεσμα της μεγάλης επιτυχίας του φετινού RUNGREECE,το οποίο και ανέτρεψε τα αθλητικά δεδομένα της περιοχής μας.

Η επιτυχία της μαζικότερης αθλητικής εκδήλωσης στην Αλεξ/πολη και σε όλη τη Θράκη, ήταν αποτέλεσμα καλής συνεργασίας των συνδιοργανωτών, με φορείς της πόλης, αλλά και της μεγάλης βοήθειας που πρόσφεραν οι 100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του αγώνα.

Ο ΜΓΣ Εθνικός αναγνωρίζοντας την μεγάλη συμβολή των εθελοντών, διοργάνωσε εκδήλωση ατομικής βράβευσης τους και παράλληλα ανακοίνωσε την δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ εθελοντών του ΜΓΣ Εθνικού.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ εθελοντών θα έχει στόχο να στηρίζει δράσεις του ΜΓΣ Εθνικού, αλλά και θα συνεργάζεται και να βοηθά άλλους φορείς στις δράσεις τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ δράση με πρωτοβουλία του Εθνικού, καθαριότητας και συντήρησης του Κλειστού Προπονητηρίου του Φώτης Κοσμάς, το οποίο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Η δράση αυτή θα διεξαχθεί το πρωινό της Κυριακής 16 Νοεμβρίου με έναρξη την 10πμ.


Αιτήσεις εγγραφής στην Τράπεζα Εθελοντών Εθνικού, θα γίνονται στον Υπεύθυνο Εθελοντών, Κώστα Χαριτόπουλο (τηλ.6976976451), στα γραφεία του Εθνικού (πρωινά) και στο στάδιο Φώτης Κοσμάς (απογεύματα).

 Η Θεωρεία του Εθελοντισμού λέει:

Εθελοντής είναι ο πολίτης εκείνος που προσφέρει ανιδιοτελώς τον ελεύθερο του χρόνο ή τη γνώση του για χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Γιατί να γίνω Εθελοντής;

Γιατί θέλω να προσφέρω στην κοινωνία και να κάνω το μέρος που ζω καλύτερο.

Γιατί θέλω να αποκτήσω νέες δεξιότητες και εμπειρίες που θα μου φανούν χρήσιμες στη

ζωή μου.

Γιατί θέλω να ενισχύσω τις καλές πλευρές του χαρακτήρα μου. Θέλω να αισθανθώ χρήσιμος και απαραίτητος.

Γιατί θέλω να «αναπτύξω» καινούργιες φιλίες. Θέλω να γνωρίσω ανθρώπους με τους οποίους να μοιράζομαι τις ίδιες αξίες.

Γιατί θέλω να αξιοποιήσω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.

Γιατί θέλω να κάνω αυτό που μ’ αρέσει και αγαπώ πραγματικά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ