2014-11-08 14:03:50
Φωτογραφία για Νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στο Αιγάλεω
Σε γνωστό μαστροπό του κέντρου των Αθηνών, οποίος προωθεί στην πορνεία νεαρές κοπέλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πέσει στα «δίχτυα» των ναρκωτικών, στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας για την δολοφονία του 84χρονου άνδρα στο Αιγάλεω που είχε διαπραχθεί πριν από περίπου ένα μήνα και το πτώμα του είχε βρεθεί τεμαχισμένο και καμμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Οι πληροφορίες έκαναν επίσης λόγο για μια νεαρή γυναίκα η οποία μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, προσφέροντας του τις πληρωμένες ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ παράλληλα σύμφωνα με κάποιες καταθέσεις που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, η ίδια γυναίκα διέμενε και τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του 84χρονου.

Αυτή η σχέση των δυο, του 84χρονου και της νεαρής τοξικομανούς γυναίκας, είχε προκαλέσει προβλήματα καθώς φέρεται το θύμα να πίεζε την νεαρή γυναίκα να σταματήσει να έχει παρουσία στης πιάτσες του αγοραίου έρωτα και να μείνουν μαζί στο διαμέρισμα του στο Αιγάλεω και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να της πληρώνει τα έξοδα της για την χρήση ναρκωτικών.


Το γεγονός αυτό φαίνεται να θορύβησε το μαστροπό οποίος πίστεψε πως αργά η γρήγορα θα χάσει τα χρήματα των πελατών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πυκνά συχνά ο ηλικιωμένος άνδρας δημιουργούσε επεισόδια στην πιάτσα των γυναικών, καθώς ήθελε να κρατά ολόκληρο το βράδυ τη συγκεκριμένη γυναίκα στο σπίτι του, εξασφαλίζοντας μάλιστα για την ίδια, ακόμα και τις ποσότητες ναρκωτικών που χρειάζονταν συν τα χρήματα που κέρδιζε στο πεζοδρόμιο από τον αγοραίο έρωτα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αναζήτησαν το ζευγάρι, πλην όμως τα ίχνη τους είχαν χαθεί λίγες ημέρες έπειτα από την αποκάλυψη της ταυτότητας του άγρια δολοφονημένου ηλικιωμένου άνδρα και για το λόγο αυτό ενισχύονται οι υποψίες, των αστυνομικών για τους δράστες του εγκλήματος.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ