2014-11-08 21:16:07
Φωτογραφία για ΟΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ Orthodox Brothers ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ! (ΡΗΟΤΟS)
Το Official Olympiacos BC Store όπως πάντα πρωτοπορεί και η επιθυμία του κάθε φιλάθλου του Ολυμπιακού γίνεται… διαταγή!

Τα μπλουζάκια Orthodox Brothers με το ενοποιημένο σήμα του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα που έκαναν πάταγο στη Σερβία στο ματς των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα θα βρίσκονται από την Κυριακή (9/11/2014) στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Καραολή και Δημητρίου 8, έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη, τηλ. 210 4822250).

Κάθε φίλος του Ολυμπιακού λοιπόν που λάτρεψε το τ-shirt που έβγαλε ο Ερυθρός Αστέρας και πολλοί στην «Kombank Arena» το φορούσαν, θα μπορεί να τα προμηθεύεται άμεσα σε κόκκινο και λευκό αρχικά από το κατάστημα και σε αρκετά προσιτή τιμή.

Οι… εκπλήξεις για τον κόσμο του Ολυμπιακού φυσικά δεν σταματούν εκεί. Τo Official Olympiacos BC Store σύναψε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ του Ερυθρού Αστέρα και οι υπεύθυνοι της επίσημης μπουτίκ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ υπόσχονται πολλές εκπλήξεις στον κόσμο της ομάδας μας. Νέα προϊόντα με το ενοποιημένο σήμα των δύο συλλόγων καθώς και μία νέα σειρά όπου θα είναι μισά-μισά (Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας) θα τεθούν στη διάθεση του κοινού σταδιακά μέχρι το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ (12 Δεκεμβρίου).


Η ανταλλαγή ιδεών και τεχνογνωσίας των δύο πλευρών οδήγησε σε μία ωφέλιμη για τον κόσμο συνεργασία και μάλιστα οι υπεύθυνοι του Ερυθρού Αστέρα που ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες ετοιμάζουν την δική τους αμιγώς μπασκετική μπουτίκ, λάτρεψαν το κατάστημα του Ολυμπιακού και θα φτιάξουν το δικό τους με πρότυπο το Official Olympiacos BC Store.

Idemo Zajedno- Για Πάντα Μαζί…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ